Kerstmenu

KERSTMENU SALON DE PROVENCE 2019

Tafelamuse: dip van papaja en groene curry,
dip van knolselderij en miso, brickdeeg, casave en cakje van wortel

Gerechten:

Mondvermaak: Schuimig pompoensoepje met Ras el Hanout en hazelnoot

Coquille | Yellow Fin | Sojaboon | Little Gem | Oosterse dressing

Wilde Zeebaars | Grisbiche Saus | Zalm/Haring Kaviaar | Wasabi

Carnaroli Risotto | Paling | Paksoi | Vogelmuur

Tarbot | Compôte Tomaat | Dragon | Hollandaise Saus

Hertenrugfilet | Kweepeer | Pastinaak | Terrine Aardappel/Katenspek | Cranberry’s

Camenbert | Boerenmeisjes | Bleekselderij | Walnoten | Notenbrood

Appel/Peren Taartje | Amandel | Calvados | Chocolade Mousse | Semifreddo Vanille

7-gerechtjes met dessert
8-gerechtjes met kaas en dessert
€  84,50 p.p
€  87,50p.p

Wijnarrangementen: per glas € 7,50 per half glas € 4,50

Reserveringen via website:
Per e-mail:
Telefonisch:
On-line reserveren kerst 2019
info@salondeprovence.nl  
076-5615969