Menukaart

 
 

THUISMENU GASTRONOMIQUE


GEMARINEERDE COQUILLE
zeesla, bloemkool, enoki,
gezouten pinda
GEPOFTE KNOLSELDERIJ (VEG)
wintertruffel, oude brokkelkaas,
witlof, truffelsaus
GEVULDE KWARTEL

winterwortel, parelgort, oesterzwam,
spinazie, fenegriek jus
KAAS SELECTIE *
een dagelijks wisselende selectie nationale kazen,
geserveerd met compote en rozijnen toast
MANGO
bloemenhoning, amandel,
dragon, clafoutis


4-GANGEN

€42

5-GANGEN *

€52



WIJNBEGELEIDING
2 bijpassende wijnen (wit en rood)

2 x 0.375L

€25



Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant, wordt geserveerd met brood, boter, kaaps maleise picalilly en een friandise en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen. Wij komen gratis bezorgen in de regio Breda. Buiten de regio brengen we mogelijk bezorgkosten in rekening.
 
 

Bestel telefonisch via (076) 561 5969

 
 

LOS TE BESTELLEN


DESEMBOLLETJE
boter, kaap maleise piccalilly,
3 stuks

€5

CHOCOLADE TRUFFELS

6 stuks

4




VOORGERECHTEN





STEAK TARTAAR

handgesneden, eidooier, augurk, peterselie

15

TONIJN

broccoli, granny smith, avocado, waterkers, dille

15

WORSTENBROODJE (VEG)
wintertruffel, oude brokkelkaas, little gem sla

15




HOOFDGERECHTEN




SPEENBIG
filet met kruiden korst, aardappel gratin,
spitskool, sjalot jus

25

HEILBOT

courgette, venkel, gevulde kriel,
knoflook velouté

25

RODE BIET RISOTTO (VEG)
gepofte biet, brabantse blauwschimmel kaas,
peer, balsamico saus

25




NAGERECHTEN




KAAS SELECTIE

een dagelijks wisselende selectie nationale kazen,
geserveerd met compote en rozijnen toast

10

TARTE TATIN

appel, vanille, karamel

8

CHOCOLADE MOUSSE
pure chocolade, blauwe bessen, pompoenpit,
pistache ganache

8


 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw bestelling weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.
Wij werken voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.